Termeni si conditii

Magazinul stampilecraiova.ro (Tedall Stamp) este in proprietate S.C. Tedall Corp S.R.L., persoana juridica romana infiintata legal in anul 2006, CUI: 18946657, Numar Registrul Comertului: J16/1510/2006, Capital social: 200 Lei, Adresa: Str. Eustatiu Stoenescu, Nr. 2, Bl. P1, Sc. 1, Ap. 7, Craiova, Cont: RO56BTRL01701202A40244XX, Banca Transilvania Craiova.

Utilizarea acestui magazin online implica acceptarea termenilor si conditiilor mentionare in paragrafele urmatoare.

Va recomandam ca inainte de a realiza prima dumneavoastra comanda pe site-ul  stampilecraiova.ro sa cititi cu mare atentie Termenii si Conditiile de utilizare si Politica de Confidentialitate.

SC Tedall Corp SRL isi rezerva dreptul de a face modificari asupra acestor prevederi fara nicio alta notificare.

Informatii site stampilecraiova.ro

Datorita update-urilor permanente asupra produselor si serviciilor oferite, SC Tedall Corp SRL nu garanteaza faptul ca informatiile de pe site sunt intotdeauna complete. De aceea sunteti de accord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem modifica, sterge sau adauga orice informative pe site.

Informatiile legate de produsele noastre sunt preluate de pe pagina de web a producatorului.

Echipa Tedall Corp depute toate eforturile ca informatiile de pe site-ul nostru sa fie cat mai complete si sa fie in deplina concordanta cu specificatiile producatorilor.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.stampilecraiova.ro  – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC Tedall Corp SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Tedall Corp a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Dispozitii finale

Tedall Corp isi rezerva dreptul de a actualize in orice moment continutul site-ului stampilecraiova.ro, precum si Termenii si Conditiile de utilizare, fara nicio instiintare prealabila si fara indeplinirea vreunei alte formalitati fata de utilizatori. Orice modificare de acest fel va intra in vigoare din momentul afisarii acesteia pe site. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.